Sivut

keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Amanda Vaara: Yösähköä

Venla lisäsi vielä yhden pienen halon ja jäi katselemaan tulen loimotusta. Tuli valaisi ja lämmitti, ja hämäryys tuntui nyt vain kodikkaalta. Vihaisuus oli sulanut kokonaan pois. 
Hän oli luvannut itselleen, ettei koskaan enää alkaisi pitää asioita itsestäänselvyyksinä.

Yösähköä (2018) on jatkoa syksyllä lukemalleni Pientä fiksausta vailla, ja tarina jatkuu liki suoraan siitä mihin viimeksi jäätiin. Venla on kehittänyt ostamaansa vanhaan kansakouluun majatalon. Poikaystävä Jörn on palannut Venlan luokse ja elämä on auvoisaa. Riidat ex-aviomiehen kanssa lasten huoltajuudesta rassaavat, mutta muuten Venla on aika tyytyväinen elämäänsä.



Mutta pikkuhiljaa Venlan elämään alkaa tulla mutkia matkaan. Ystävyys naapurin Ilonan kanssa saa säröjä tämän rakastuttua palavasti jooga-ohjaajaan, ja Jörn näyttää salailevan kaikkia itseensä liittyviä asioita.

Luin Yösähköä e-kirjana testatakseni kirjaston Ellibs-palvelua, ja palvelu toimi hyvin. Luen silti mieluummin oikeita kirjoja, mutta joskus reissuun on kieltämättä helpompi pakata mukaan vähän vähemmän painolastia. Olen harkinnut jonkun kuukausipalvelun ostamista, mutta mietityttää kuinka paljon tulisi kuitenkaan käytettyä. Hyviä kirjoja maksullisista palveluista kyllä näyttäisi löytyvän runsain mitoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti