Sivut

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Simona Ahrnstedt: Sitoumuksia

Aloitin Sitoumuksia Lukumaratonissa 1.1. Maraton sujui vähän (aika) huonosti, kun elämässä tapahtui kaikenlaisia yllätyksiä, minkä vuoksi lukuaikaa oli ennakoituakin vähemmän. Mutta kirja oli juuri sopiva. Mielenkiintoinen, leppoisa, ja koko ajan lempeä hyvän mielen kirja. Juuri sopivaa lomalukemista. Tarkemmin kirjan alkuasetelmista olen kertonut lukumaraton-postauksessa.


Markuksen teki mieli sanoa jotakin todella halventavaa ruotsalaisten kuninkaasta, joka juuri nyt oli hänen mielestään suurin hänen tapaamansa idiootti, mutta Illiana oli alkanut tointua ja vetäytyi pois. Illiana loi häneen epävarman katseen ja näytti niin pieneltä ja suojattomalta, että hänet valtasi kummallinen tunne, jota hän olisi kuvaillut hellyydeksi, ellei se olisi ollut niin mahdotonta.

Sitoumuksia on rakkaustarina, jossa on alusta lähtien hyvin selvää, kuinka siinä käy. Illiana rakastuu Markukseen, joka myös rakastaa Illianaan - vaimoonsa, mutta ei vain suostu tunnustamaan sitä. Lukijalle Markus näyttäytyy hellänä aviomiehenä, vaikka väittääkin jossain vaiheessa kirjaa Illianalle olevansa tappaja. 

Suosittelen historiallisen romantiikan ystäville.

Muokkaus. Merkkaan tällä Helmet-kirjahaasteesta kohdan "kirjassa rakastutaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti