Sivut

keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Vera Vala: Suden hetki

Arianna pani merkille miehen sateen kasteleman tukan ja vaatteet. Kuka tahansa normaali nainen olisi kysynyt kumppaniltaan, mitä ihmettä tämä oli etsinyt rankkasateessa, mutta Arianna oli tottunut olemaan kyselemättä liikoja. Vuosien varrella Arianna oli oppinut, että useimmiten oli yksinkertaisesti parempi olla tietämättä.

Olen lukenut Vera Valan Arianna de Bellisistä kertovaa sarjaa parin vuoden aikana ja odottanut jännityksellä, milloin Ariannaa ympäröivä unohduksen ja salamyhkäisyyden muuri alkaa hälvetä. Suden hetki on nyt sitten se kirja, joka kannattaa lukea, jos on sarjaa aiemmin lukenut. Ellei ole lukenut aiempia osia, tästä tuskin kannattaa aloittaa, sen verran paljon kirjassa on viittauksia aiempaan.


Suden hetki löytyi kirjastosta pikalainana, mutta se ei haitannut, koska luin se mielelläni nopeasti. Yritän olla paljastamatta liikaa, mutta kerron juonesta kuitenkin jotain. Arianna on seurannut miestään Bartolomeoa Intian valtamerelle Seychellien saaristoon. Bartolomeo tutkii omassa työssään vaarallista ruttoepidemiaa, joka vaikuttaa lähteneen liikkeelle rokotetutkimuksesta.

Seychelleillä Ariannan oma menneisyys alkaa viimein paljastua samalla kun vaara uhkaa koko perhettä.

Sarjan muut osat:
Kuolema sypressin varjossa 2012
Kosto ikuisessa kaupungissa 2013
Villa Sibyllan kirous 2014
Tuomitut 2015
Milanon nukkemestari 2016

Osallistuu Jatkumo - sarjakirjojen lukuhaasteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti