Sivut

keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Katri Sisko: 30 ennen 30

Kuuntelin Katri Siskon chick-lit-romaanin 30 ennen 30 äänikirjana kirjaston palvelusta. Erinomaista hyvän mielen viihdettä kotitöiden parissa tai vaikka lenkkiseuraksi (en tosin kirjaa kuunnellessani valitettavasti ehtinyt lenkille, vaikka mieli teki, kun sankarittaren lenkkeilykunto kasvoi kohisten).

Elina on kolmenkympin kriisiä poteva sinkku, joka 29-vuotispäivänään päättää, että nyt on vuosi aikaa pistää elämä kuntoon. Hän tekee ystäviensä kanssa listan tehtävistä asioista. Se lenkkeilykin liittyy listan asioihin. Yksi Elinan omalla listalla korkeimmista asioista on rakastua. Sitä ennen pitäisi siis löytää se unelmien mies. Voisiko se löytyä niinkin läheltä kuin omalta työpaikalta?



Huomasin nyt, kun ryhdyin kirjoittamaan tätä postausta, että näköjään kirjailija Katri Sisko on julkaissut romaaninsa omakustanteena. Katri Sisko pitää kirjailijablogia Kirjoittamisen kepeä sietämättömyys, missä avaa taustoja enemmän ja kertoo myös jatko-osan olevan tulossa. Jään kuulolle, sillä ehdottomasti haluan palata Elinan seuraan vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti