Sivut

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kati Hiekkapelto: Suojattomat

- Kamala tarina, mutta ei oikeastaan kuulu meille. Tässä on nyt vaarallinen katujengi, yksi huumekuolema ja kadonnut nainen tutkittavana, Esko sanoi katsoen Annaa. - Osaako tuo poika sanoa mitään niistä?
Anna meinasi suuttua Eskon välinpitämättömästä asenteesta, Sammyn tarina ei voinut jättää ketään, ei edes Eskoa kylmäksi. Mutta toisaalta, Esko oli myös oikeassa, heidän tehtävänsä oli tutkia rikosta, ei setviä Sammyn turvapaikkasotkuja.

Suojattomat (2014) on Kati Hiekkapellon poliisi Anna Feketestä kertovan sarjan toinen romaani. Pidin sarjan ensimmäisestä osasta ehkä enemmän kuin tästä toisesta. Annalla on omat ongelmansa perhesuhteissaan ja niihin palataan myös tässä osassa.


Sammy ei ole saanut turvapaikkaa Suomesta ja hän on piileskellyt viranomaisia jo jonkin aikaa. Huumekoukussa hän sotkeutuu asioihin, joista olisi parasta pysyä kaukana. Kun talosta, josta löytyy valtava määrä huumeita, löytyy myös useampia kadonneita tai kuolleita, on poliisi ymmällään. Liittyvätkö asiat toisiinsa, ja kuinka?

Osallistun Suojattomilla myös Dekkariviikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti